Elektrische sloep kopen?

Hoge kwaliteit
Grootste bereik per lading
High tech ontwerp

Elektrische sloep van Jr yachts

Een elektrische sloep kopen wordt door steeds meer mensen ontdekt. Dit snappen wij volledig. Het varen met een elektrische sloep brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee. Onze elektrische sloepen zijn bijvoorbeeld milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur. Zo wordt onze sloep vervaardigd met vinylesterhars. Vinylester is in vergelijking met polyester veel beter bestand tegen osmose. Daarnaast heeft het een hogere stijfheid. We hebben tenslotte liever dat onze boten 50 jaar mee gaan in plaats van 10 jaar.

Wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsarme elektrische sloep die ook nog eens duurzaam is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze C7 (Classic 7) is alles waar u aan denkt bij een elektrische sloep.

Nieuwe sloep kopen - exterieur
De C7 is vervaardigd met vinylesterhars. Vinylester is in vergelijking met polyester veel beter bestand tegen osmose. Vinylester heeft bovendien een hogere stijfheid.
De C7 bouwen wij middels vacuüm infusie met sandwich core. Hiermee realiseren wij een sterkere en lichtere sloep dan op dit moment in de markt verkrijgbaar.
Nieuwe sloep kopen - interieur

Voordelen elektrische sloepen

Zoals eerder gezegd heeft een elektrische sloep kopen een aantal bekende voordelen. Onder andere duurzaamheid is een waarde die bij JR Yachts hoog in het vaandel staat. Al onze elektrische sloepen worden ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Daarnaast kunt u met een elektrische sloep extra genieten van de rust en natuur. De sloep is namelijk, dankzij de elektrische motor, muisstil.

Bij het kopen van een elektrische sloep maakt u een bewuste keuze met betrekking tot het milieu. U verbrandt namelijk geen schadelijke brandstoffen aangezien u op elektriciteit vaart. Een elektrische motor is een stuk betrouwbaarder dan een reguliere motor. Door het geringe aantal bewegende delen heeft de motor nog een veel langere levensduur. Varen met een elektrische sloep biedt u en de natuur meerdere voordelen.

Model C7, onze elektrische sloep

Classic 7

Maak kennis met ons model C7. De Classic 7 is een Picknick Cruiser met een state-of-the-art onderwaterschip, waarmee het de meest efficiënte elektrische sloep op de markt is. Deze sloep heeft een zeer grote actieradius met behoudt van een hoge stabiliteit. Bovendien zijn alle componenten geselecteerd op een minimale geluidsproductie om het varen in stilte optimaal te ervaren.

Elektrische sloep kopen bij JR yachts

Wilt u graag zelf de voordelen ervaren van een elektrische sloep? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom om een proefvaart te komen maken op onze werf in Drachten. Al onze modellen ontdekken? U vindt ze op onze website. Neem voor meer informatie of voor vragen contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.