Classic 7

Hoge kwaliteit
Grootste bereik per lading
High tech ontwerp

Model C7

De Classic 7 is een Picknick Cruiser met een state-of-the-art onderwaterschip, waarmee het de meest efficiënte elektrische sloep op de markt is. De C7 heeft een zeer grote actieradius met behoudt van een hoge stabiliteit. Bovendien zijn alle componenten geselecteerd op een minimale geluidsproductie om het varen in stilte optimaal te ervaren. Hierbij is zelfs de golfslag geminimaliseerd. 

Classic 7
De C7 is vervaardigd met vinylesterhars. Vinylester is in vergelijking met polyester veel beter bestand tegen osmose. Vinylester heeft bovendien een hogere stijfheid.
De C7 bouwen wij middels vacuüm infusie met sandwich core. Hiermee realiseren wij een sterkere en lichtere sloep dan op dit moment in de markt verkrijgbaar.
Classic 7 - Elektrische sloep

Tot wel 120 kilometer op een lading

De C7 is ontworpen op een maximale efficiency. Het streven was een zo licht en sterk mogelijke romp van een zeer hoge kwaliteit te produceren. Om al deze aspecten te realiseren is gekozen voor het toepassen van vacuüm infusie met een sandwich core in combinatie met een vinylester hars.

Voor het bouwen middels vacuüm infusie leggen we de mal van het product in met geweven glasmatten. De glasmatten dekken we af met een luchtdichte folie en zetten we onder vacuüm. De hars verdelen we nu gecontroleerd en gelijkmatig door de glasmatten, waarbij luchtbellen geen kans krijgen. Resultaat is een zo licht en sterk mogelijke romp, met een zeer duurzaam karakter. 

C7 zwart wit top view
  
Lengte7m
Breedte2,5m
Diepgang0,5m
Doorvaarthoogteca. 1,10m
Ledig gewichtca. 850 kg
CE categorieC
8kW max. snelheid18,5 km/u
4kW max. snelheid13,5 km/u
Batterij13,8 kWh
 18,4 kWh
 23.0 kWh
Bereik80 Km
 100 Km
 120 Km
Joystick
Heading assist
SNN
EU

De C7 is ontwikkeld mede met een Europese innovatie subsidie van SNN.

Ontwikkeling van een elektrische boot die door haar in-huis ontwikkeling van elektronische besturing zorgt voor een gemakkelijke besturing, zelfs voor onervaren schippers. De geoptimaliseerde rompvorm, slank design en lichte gewicht zorgt ervoor dat varen 40% minder energie kost in vergelijking tot huidige sloepen en tenders met een conventionele dieselmotor.

Electrische aandrijving

KOM NAAR DE WERF VOOR EEN PROEFVAART

U bent van harte welkom om een proefvaart te komen maken op onze werf in Drachten.

Neem gerust contact op om een afspraak te maken!

Andere modellen

E32

Chaseboat | Elektrische speedboot

X8

Yacht Tender | Elektrische tender sloep