E32

Hoge kwaliteit
Grootste bereik per lading
High tech ontwerp

Model E32

De E32 is het toppunt van schoonheid en luxe gecombineerd in een boot. Een ultra-efficiënt ontwerp om het meeste uit de 100 kWh batterij te halen. Deze boot heeft alles aan boord om de hele dag op het water te genieten met uw geliefden!

e32 ultra efficient

Exterieur

De elegante lijnen van de E32 zijn een voortzetting van het ultra-efficiënte onderwaterschip. De lichtgewicht rompt glijdt geluidloos door het water met een minimale golfslag. Het dek biedt een comfortabele en gezellige rondzit met een 30L koellade, zonnedek en zwemplateau.

Interieur

Het interieur omschrijft zich het best als 'luxueus' met hoogwaardige bekleding van zowel de kussens als wanden en voldoende opbergruimte. Indirecte LEDstrips zorgen voor een warme sfeer. Een afsluitbaar toilet met design wastafel maakt het geheel af.
Interieur e32

100 nautische mijlen op een enkele lading

De E32 is de meest efficiënte en stille Chaseboat van de wereld, gebouwd voor ultiem bereik en snelheid @ zero emission. Bij de ontwikkeling van de E32 is gestreefd naar het geluidvrij maken van pompen, motoren en de propeller. Het geluid van de golven op de boeg is dan ook het enige hoorbare geluid tijdens het varen met 10 knopen.  De E32 heeft een optimale efficiëntie tijdens het varen tussen de 7 en 12 knopen.

Een compleet nieuw type romp. Ontworpen om optimaal gebruik te maken van de elektrische aandrijving, in dit geval van 70kW, die de boot zo efficiënt en stil mogelijk maakt. 

Dankzij de productie middels vacuüm-infusie techniek met toepassing van een sandwich core en epoxy is de boot extreem licht en stijf. De combinatie van multi- en bi-directionele glasvezelmatten maakt de boot duurzaam en van hoge kwaliteit. 

Elektrische aandrijving
Video afspelen over header jr yachts

Ervaar de sfeer op de E32

U bent van harte welkom om een proefvaart te komen maken op onze werf in Drachten.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken!

Andere modellen

C7

Picknick Cruiser | Elektrische sloep

X8

Yacht Tender | Elektrische tender sloep