Kom varen op de Duurzaam Varen Dag

JR Yachts is als groot liefhebber en ontwikkelaar van innoverende technologie aangesloten bij de Coalitie Duurzaam Varen.

https://www.jryachts.nl/classic-7

Het doel van de coalitie is om de transitie naar duurzaam varen te bevorderen en om zo samen te werken aan het verlagen van de uitstoot van pleziervaart, passagiersvaart en professionele vaart en het verbeteren van de lucht- en waterkwaliteit.

We werken aan een duurzame toekomst voor de pleziervaart om onze waterwegen, en de ecosystemen die hier in leven, te behouden. Tegelijkertijd willen we recreatie op het water toegankelijk houden voor iedereen.

Om dit doel te bereiken, werkt de coalitie aan verschillende oplossingen zoals slimme laadinfrastructuur, een veiligheidskeurmerk, deelboten en wisselbare batterijen.

Door samen te werken, kan de coalitie een positief verschil maken en helpen om een duurzame toekomst te creëren voor iedereen.

Ontdek binnenkort de toekomst van de pleziervaart tijdens de Duurzaam Varen Dag in Amsterdam. Ga zelf het water op met proefvaarten, en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

23 september 11:00 – 16:00
Nautix Marina, Zuiderzeeweg 6-C

https://www.duurzaam-varen.org/duurzaam-varen-dag-amsterdam