Muidersloep – De beste boot voor achter uw huis!

JR Yachts komt met een gloednieuwe boot! Deze prachtige Picknickboot is gebaseerd op een traditionele sloep en heeft de perfecte afmetingen om aan de steiger achter uw huis te liggen.

De naam zegt het allemaal, vernoemd naar de prachtige stad Muiden vlakbij Amsterdam bekend om haar unieke locatie aan het water. Met deze boot kunt u zowel de smalle waterwegen bevaren als het IJmeer opgaan om bijvoorbeeld het Forteiland Pampus te bezoeken.

De boot heeft het interieur van een dagboot, met ruimte voor uw hele familie of uw vrienden. De boot is voorzien van een afgesloten toilet en een koelkast, u kunt dus zorgeloos de hele dag op pad. Dit is een reële optie door de batterij die uit te breiden is tot een indrukwekkende 25kWh waarmee er tot wel 120km gevaren kan worden. De boot kan worden uitgerust met twee podmotoren die onafhankelijk van elkaar draaien. De besturing middels joystick geeft u hiermee de mogelijkheid de boot eenvoudig te besturen. De toevoeging van de joystick maakt het aanmeren in de meest ingewikkelde situaties tot een koud kunstje. En met een ruime keus in rompkleuren, dekkleuren en kussenset kunt u de boot geheel naar eigen smaak inrichten.

De Muidersloep heeft allerlei technische elementen om het u comfortabel te maken: met een groot touchscreen display kunt u op de kaart varen of kiezen om muziek af te spelen in deze uiterst stille boot. U kunt natuurlijk ook de boot met uw mobiele telefoon verbinden om informatie te zien zoals het niveau van de batterij en de GPS locatie van de boot. De boot wordt standaard uitgerust met PVC dek dat voelt als echt hout en onderhoudsarm is. Een zwemplatform met een opvouwbare zwemladder behoort tot de standaarduitrusting, een garantie voor vele uren waterpret! 

Eén reactie

  1. Ja zo’n boot zou ik ook wel graag willen, ga er van uit dat de boot niet te groot is.
    En dan de vraag kan ik de Muider sloep betalen.