Elektrisch varen: waar op letten?

Het voorjaar staat voor de deur, net als Boot Holland (6-10 maart, Leeuwarden) hetgeen betekent dat het watersportseizoen weer in volle gang komt en we ons weer kunnen gaan oriënteren op alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

elektrisch varen 7 essentiele onderwerpen

Waarom elektrisch varen?

Een hot topic dat steeds relevanter wordt, vooral in grote steden en natuurgebieden, is elektrisch varen. Niet alleen vanwege de milieubewuste keuze, maar ook vanwege de praktische voordelen. Nu kun je een bestaande boot ombouwen of meteen voor elektrisch kiezen. Het biedt een nieuwe “stille, en nuitstootvrije” dimensie van vrijheid op het water. Maar, als je overweegt om de overstap te maken, waar moet je dan precies op letten?

JR Yachts, bekend van onder andere de C7 Picnic cruiser, heeft alle expertise in huis om je hierbij te helpen. “We zijn tot de conclusie gekomen dat er 7 essentiële onderdelen zijn als je zorgeloos elektrisch van het water wilt kunnen genieten.”

7 essentiële onderdelen bij elektrisch varen

Wil je liever direct even met ons praten, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het realiseren van jouw elektrische watersportavontuur.