Duurzame sloepen

Hoge kwaliteit
Grootste bereik per lading
High tech ontwerp

Duurzame sloepen van Jr yachts

Duurzame sloepen zijn steeds meer in trek. We worden met zijn allen meer bewust van het milieu en willen ons steentje daar graag aan bijdragen. Tijdens de bouw van duurzame sloepen wordt er met een aantal dingen rekening gehouden. Dit zijn grondstoffen, het klimaat en menselijke gezondheid. We vertellen u op deze pagina graag meer over de voordelen van duurzaam varen en een duurzame sloep kopen. Vragen of geïnteresseerd in één van onze sloepen?

Elektrische sloep - MODEL-C7

Model C7 (Classic 7)

De C7 werd ontworpen om een zo'n licht en sterk mogelijke romp van zeer hoge kwaliteit te maken. Het resultaat: de meest efficiënte sloep die op dit moment op de markt verkrijgbaar is.

Model X8

Met de X8 kunt u gaan waar u maar wilt. Gaat u het Comomeer oversteken in Italië of varen op de Zweedse meren. Deze boot kan het allemaal.
Elektrische sloep - MODEL-X8

Voordelen duurzame sloepen

Varen met een duurzame sloep biedt vooral voordelen aan het milieu. Denk aan minder CO2 uitstoot, schadelijke stoffen, watergebruik en global warming. Dit zij voordelen voor de menselijke gezondheid. Bij klimaat kunt u denken aan minder watervervuiling en landgebruik. Voor grondstoffen worden er betere grondstoffen ingezet of minder. Zo is een elektrische sloep een stuk duurzamer dan een niet-elektrische sloep. Een ander voordeel is het vaarplezier dat een duurzame sloep biedt. Zo is een elektrische sloep:

Duurzame sloepen van hoge kwaliteit

Over de C7

In ons assortiment vindt u het model C7. Een elektrische sloep met een state-of-the-art onderwaterschip. Deze sloep is de meest efficiënte elektrische sloep op de markt. De C7 is vervaardigd met vinylesterhars. Vinylester is in vergelijking met polyester veel beter bestand tegen osmose. Daar is vinyester extreem duurzaam en heeft een normale levensduur van een 80 jaar en bovendien een hoge stijfheid.

Over de X8

Een andere duurzame sloep is de X8. De X8 is ontwikkeld uit recyclebaar aluminium en heeft een efficiënte rompvorm. Dit geeft de X8 een indrukwekkende range en een comfortabele vaarervaring. De X8 is bestuurbaar middels een joystick en kan zijwaarts of diagonaal varen. Daarmee is de boot makkelijk te manoeuvreren en is bijvoorbeeld aanleggen een koud kunstje geworden.

Duurzame sloep kopen bij JR yachts

Een duurzame sloep kopen betekent uw steentje bijdragen aan een beter milieu en de natuur in en langs het water meer rust te geven. Bij ons vindt u daarom de mooie duurzame sloep C7 voor uren vaarplezier. Naast sloepen hebben wij ook een elektrische speedboot E32. De E32 is het toppunt van schoonheid en luxe gecombineerd in een boot.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag persoonlijk verder. Tevens bent u welkom bij ons op de werf in Drachten. U kunt via ons contactformulier daar een afspraak voor maken.