Elektrische speedboot kopen?

Hoge kwaliteit
Grootste bereik per lading
High tech ontwerp

Elektrische speedboot van Jr yachts

Met een elektrische speedboot kunt u scheuren over het water in stilte. Geen zorgen om moeder aarde, u kunt namelijk gerust het gaspedaal indrukken. Varen met een elektrische speedboot is zeer comfortabel en zorgt voor optimale rust op het water. Zeker met ons model E32. Deze boot heeft alles aan boord om de hele dag op het water te genieten met uw geliefden.

Als u op zoek bent naar een elektrische speedboot van hoge kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Elektrische speedboot - Exterieur

Exterieur

De elegante lijnen van de E32 zijn een voortzetting van het ultra-efficiënte onderwaterschip. De lichtgewicht rompt glijdt geluidloos door het water met een minimale golfslag. Het dek biedt een comfortabele en gezellige rondzit met een 30L koellade, zonnedek en zwemplateau.

Interieur

Het interieur omschrijft zich het best als 'luxueus' met hoogwaardige bekleding van zowel de kussens als wanden en voldoende opbergruimte. Indirecte LEDstrips zorgen voor een warme sfeer. Een afsluitbaar toilet met design wastafel maakt het geheel af.
Elektrische speedboot - interieur

Elektrische speedboot voordelen

Varen in een elektrische speedboot biedt meerdere voordelen. Om te beginnen is het de rust. In een elektrische boot vaart u zonder motorgeluid. De natuur wordt daarbij niet verstoort, vogels vliegen niet op en u hoort alle geluiden om u heen. U kunt veel meer genieten van de rust en stilte op het water.

Varen wordt op deze manier een stuk leuker. Er zijn ook voordelen wat betreft het milieu. Elektrisch varen veroorzaakt geen uitstoot en geen trillingen. U vaart schoon en belast het milieu niet. Doordat u geen last heeft van stank of vervelende trillingen, vaart het ook nog eens een stuk comfortabeler. Tot slot vraagt de motor van een elektrische boot nauwelijks onderhoud. Moderne motors zijn namelijk compact, eenvoudig van opzet en bevatten weinig bewegende delen vergeleken met een verbrandingsmotor. Slijtage is minimaal.

Onze elektrische speedboot

Bij ons vindt u de elektrische speedboot E32. De E32 is het toppunt van schoonheid en luxe gecombineerd in een boot. Een ultra-efficiënt ontwerp om het meeste uit de 100 kWh batterij te halen. Het interieur omschrijft zich het best als ‘luxueus’ met hoogwaardige bekleding van zowel de kussens als wanden en voldoende opbergruimte.

De E32 is de meest efficiënte en stille Chaseboat van de wereld, gebouwd voor ultiem bereik en snelheid @ zero emission. Bij de ontwikkeling van de E32 is gestreefd naar het geluidvrij maken van pompen, motoren en de propeller. Het geluid van de golven op de boeg is dan ook het enige hoorbare geluid tijdens het varen met 10 knopen. De E32 heeft een optimale efficiëntie tijdens het varen tussen de 7 en 12 knopen.

De E32, onze elektrische speedboot

Model E32

De E32 is het toppunt van schoonheid en luxe gecombineerd in een boot. Een ultra-efficiënt ontwerp om het meeste uit de 100 kWh batterij te halen. Deze boot heeft alles aan boord om de hele dag op het water te genieten met uw geliefden!

Elektrische speedboot kopen bij JR yachts

Wilt u graag een elektrische speedboot kopen? U bent van harte welkom om een proefvaart te komen maken op onze werf in Drachten. Daar vindt u ook onze elektrische sloep en voorzien we u graag van deskundige informatie. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.