Nieuwe sloep kopen?

Hoge kwaliteit
Grootste bereik per lading
High tech ontwerp

Nieuwe sloep laten maken

Een nieuwe sloep kopen zorgt ervoor dat u kunt genieten van de rust en ruimte op het water. Nederland is echt een watersportland en daarom is een sloep een absolute meerwaarde. Een nieuwe sloep kopen kan een hele opgave zijn, maar de waarde en voordelen die u ervoor terugkrijgt zijn fantastisch. Een betrouwbare sloep staat garant voor veel uren vaarplezier op het water. Zo ook onze C7. Een luxe picknick cruiser waarbij efficiency hoog in het vaandel staat.

We vertellen u hieronder graag meer over een nieuwe sloep kopen, de voordelen ervan en informatie over een elektrische sloep. Direct meer weten over de C7?

De C7 is vervaardigd met vinylesterhars. Vinylester is in vergelijking met polyester veel beter bestand tegen osmose. Vinylester heeft bovendien een hogere stijfheid.
De C7 bouwen wij middels vacuüm infusie met sandwich core. Hiermee realiseren wij een sterkere en lichtere sloep dan op dit moment in de markt verkrijgbaar.
Classic 7 - Elektrische sloep - koelkast kuip

Voordelen van een sloep

De sloep is een zeer populair vaartuig. Vooral tijdens een warme zomerdag zijn ze niet weg te denken op het water. Nederland is een echt waterland. We kunnen daarom wel stellen dat Nederland en water onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Steeds meer Nederlanders ervaren daardoor de voordelen van een nieuwe sloep kopen. Daarnaast is de elektrische sloep erg in trek.

Voordelen van een (elektrische) sloep zijn onder andere:

  • Sloepen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar
  • Een elektrische sloep is helemaal stil, duurzaam en schoon
  • Elektrische sloepen zijn goedkoper in onderhoud
  • Een (elektrische) sloep zorgt voor ontspanning
Model C7, onze elektrische sloep

Classic 7

U kon hierboven al een aantal voordelen lezen van een elektrische sloep. Bij ons vindt u het model C7. Dit is een Picknick Cruiser met een state-of-the-art onderwaterschip, waarmee het de meest efficiënte elektrische sloep op de markt is. Deze elektrische sloep heeft een zeer grote actieradius met behoudt van een hoge stabiliteit. Bovendien zijn alle componenten geselecteerd op een minimale geluidsproductie om het varen in stilte optimaal te ervaren. Zelfs de golfslag is geminimaliseerd.

Nieuwe sloep kopen bij JR yachts

Het water en de natuur ontdekken vanaf een sloep is een waar genot. U kunt helemaal tot rust komen op het water en genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Ga varen met het gezin of vrienden en beleef een hoop gezelligheid aan boord. Een elektrische sloep is zeker een absolute meerwaarde. Deze biedt nog meer voordelen en is tevens milieuvrienden.

Mocht u meer informatie willen over een nieuwe sloep kopen of een elektrische sloep, neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om langs te komen bij ons op de werf in Drachten.